Aut. kloakmester – Vagttelefon 7060 8899
Grøn anlægsgartner søges - læs mere >>

Miljøvenlig pesticid-fri ukrudtsbekæmpelse med SPUMA

Spuma® miljøvenlig pesticidfri ukrudtsbekæmpelse med varmt vand og skum

Miljøvenligt

Spuma® er et miljøneutralt ukrudtsbekæmpelsesmiddel, der er 100% pesticidfri, baseret på naturlige produkter med majs- og kokossukker og skader ikke jord, vand eller omgivende kulturplanter.

Sikkert uden ild

Spuma® er sikkert at bruge i brandfarlige områder som brændstofdepoter, stråtækte ejendomme, træhuse, beskyttede og bevaringsværdige bygninger og bindingsværk helt ind til bygningerne.

Effektivt

Spuma® fjerner ukrudt mere effektivt end dampbehandling og 4-8 gange så effektivt som gasafbrænding. Det kan bruges til at fjerne selv invasive ukrudtsarter. Spuma® er langtidsvirkende og kan give op til 100 ukrudtsfrie dage efter én behandling.

Green Team udfører Spuma® ukrudtsbekæmpelse i hele Danmark

Pr. 1. oktober 2023 har Green Team overtaget alle Spuma® aktiviteter fra Terranor

Spuma® miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse

Mulighed for faste aftaler over hele landet for boligforeninger, erhvervsvirksomheder, kommuner og private

Fordele ved Spuma® pesticidfri ukrudtsbekæmpelse

 • 100 % pesticidfri ukrudtsbekæmpelse
 • 3-4 gange mere effektivt end gasbrænding
 • Kan holde ukrudt nede i op til 100 dage efter behandling
 • Termisk behandling med varmt vand og bionedbrydeligt skum
 • Naturlige produkter med majs- og kokossukker

Hurtig ukrudtsbekæmpelse

Green Team er klar til at rykke ud, når du skal have effektiv og pålidelig ukrudtbekæmpelse. Med vores Spuma® ukrudtsbekæmpelse kan vi hurtigt fjerne ukrudt på miljørigtig vis, og vores metode holder ukrudtet nede i op til 100 dage efter behandlingen.

spuma-video

Effektiv bekæmpelse med god samvittighed

Det er ofte et stort arbejde at fjerne ukrudt mellem fliser og andre steder, men ved at udføre ukrudtsbekæmpelse med varmt vand og skum er Spuma® 3-4 gange mere effektivt, end hvis du gasbrænder ukrudt. Og da skummet er frit for pesticider, kan du med god samvittighed vinke farvel til ukrudt mellem fliserne og på resten af dine ukrudtsramte områder.

Til beskyttede områder og bygninger

Spuma® er særligt velegnet til områder, hvor man ikke må bruge gasbrænder eller kemikalier, såsom fredede- og bevaringsværdige bygninger, slotte, herregårde, borge, museer, m.fl. Det er også sikkert at bruge Spuma® i brandfarlige områder som brændstofdepoter, stråtækte ejendomme, huse i trækonstruktioner og bindingsværk. Spuma® kan bruges helt ind til bygninger, modsat f.eks. gasbrændning, der kun må bruges indtil 1 meter fra bygninger. Spuma ødelægger ikke overflader på belægninger, træ, terrasser mm.

Sådan bekæmper Spuma® ukrudt

Vores miljøvenlige, termiske metode til ukrudtsbekæmpelse fungerer ved, at vi dækker ukrudtet med 95-98° varmt vand og et lag isolerende skum, der består af plantesukker fra majs og kokos. Ukrudtsbekæmpelse med varmt vand og skum skaber et effektivt dække på ukrudtet, hvor den høje temperatur påvirker ukrudtet i op til fem minutter og ødelægger plantens cellestruktur. Dette sørger for, at ukrudtet udtørrer og visner bort.

Langtidsvirkning mod ukrudt

Samtidig med at Spuma® fjerner ukrudt her og nu, giver metoden dig samtidig langtidsvirkning ved at holde det behandlede område ukrudtsfrit i op til 100 dage. Det sker ved, at skummet forhindrer plantefrø i de øvre jordlag i at spire, og fordi skummet skaber et isolerende lag, er det muligt at kontrollere, at alle flader af ukrudtet behandles.

Spuma® ukrudtsbekæmpelse er det rette valg både til små og store ukrudtsplanter, og mens der efter blot en enkelt behandling vil være et tydeligt resultat, vil gentagne behandlinger medføre en stor nedgang i den generelle mængde af ukrudt. Da metoden er fri for pesticider, får du derfor effektiv ukrudtsbekæmpelse, som ikke skader din jord, dit vand eller dine omgivende planter, men udelukkende fjerner ukrudt og mindsker fremkomsten over tid.

Når du skal have bekæmpet ukrudt, kan du derfor altid stole på, at Green Team leverer professionel, effektiv og miljørigtig ukrudtsbekæmpelse, som holder ukrudtet nede i lang tid fremover hos både erhverv, private og på offentlige områder.

Har du spørgsmål til Spuma®?

Hvis du har spørgsmål vedrørende Spuma® ukrudtsbekæmpelse , er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 6590 3364.

Yderligere CO2 reduktion
Vi tilbyder mulighed for yderligere CO2 reduktion med anvendelse af HVO 100 – Fossilfri diesel. Ring og høre nærmere ommulighederne eller benyt kontaktformularen. Læs mere her:
https://www.circlek.dk/erhverv/hvo

Bliv kontaktet om
Spuma® ukrudtsbekæmpelse

Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit tlf-nr. (skal udfyldes)

  Evt. virksomhed

  Eventuelle bemærkninger

  Vi tilbyder Spuma® pesticidfri ukrudtsbekæmpelse over hele Danmark

  inkl. alle byer på Fyn, herunder Odense – Svendborg – Middelfart – Nyborg – Kerteminde – Faaborg og Ringe

  Top