Aut. kloakmester – Vagttelefon 7060 8899
Grøn anlægsgartner søges - læs mere >>

Tilbud på rottespærre

Tilbud på rottespærre

Installation af en pålidelig rottespærre:
Kun kr. 2.495,-* inkl. moms og autoriseret montering

rottespaerre illustration

Beskyt dig mod rotter i kloakken med vores effektive rottespærre

*Bemærk: Tilbuddet gælder for rottespærre med en diameter på Ø100/110 eller Ø150/160. Hvis du har brug for en større diameter, er du velkommen til at kontakte os på telefon 6590 3364.

Sådan sikrer vores rottespærre dig

Hos Green Team installerer vi godkendt og effektive rottespærre i rustfrit stål som er designet til at modstå rotternes forsøg på at gnave sig igennem rør og samlinger. Den består af to spjæld, som effektivt forhindrer rotter i at trænge ind, samtidig med at spildevand kan strømme frit. Dine kloakrør forbliver rottefri, så du kan sove trygt om natten.

Faglig ekspertise og autoriseret montering

I henhold til lovgivningen kræver montering af en rottespærre en autoriseret kloakmester. Vores kloakmestre hos Green Team er specialister inden for dette område med omfattende erfaring og ekspertise.
Bekendtgørelse om forebyggelse og bekæmpelse af rotter

13) Rottespærre: Mekanisk eller elektronisk anordning til indsætning i brønde samt stik- og hovedledninger, som har til formål at slå rotter ihjel eller hindre disse i at passere opstrøms i kloaksystemet.

14) Sikringsordning: En kontrakt mellem et firma, der har en R1-autoriseret person ansat og en ejer eller lejer af fast ejendom, der som minimum omfatter forebyggelse af rotter ved en bygningsgennemgang.

15) Tilsynspligtige ejendomme: Erhvervsejendomme med dyrehold, primærproduktion af fødevarer og foder til dyr, opbevaring af foderstoffer til dyr eller opbevaring af planteprodukter, som efterfølgende anvendes til produktion af fødevarer til mennesker.

16) Fødevarevirksomhed: Ethvert offentligt eller privat foretagende, som med eller uden gevinst for øje udfører en hvilken som helst aktivitet, der indgår som et hvilket som helst led i produktionen, tilvirkningen eller distributionen af fødevarer.

Se bekendtgørelsen (BEK nr 1170 af 08/09/2023)

Solid produktgaranti* på rottespærren

Vi står bag vores produkter og tilbyder følgende garanti på rottespærre, under forudsætning af mindst ét årligt serviceeftersyn:
 • 5 års garanti mod slid på bevægelige dele
 • 10 års garanti mod rustgennemtrængning på stålelementer

Professionel serviceaftale på rottespærre

For at opretholde garantien tilbyder vi en årlig serviceaftale til kun kr. 900,- inkl. moms. Vores service indebærer en omhyggelig rensning og inspektion af rottespærren. Eventuelle bevægelige dele smøres, og vi udfører et funktionstjek, hvis det er muligt.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål vedrørende installation af rottespærre, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 6590 3364.

Vi er autoriseret kloakmester og monterer rottespærrer i Odense og over hele Fyn

Bestil rottespærre

Kun kr. 2.495,- inkl. moms og montering

Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit tlf-nr. (skal udfyldes)

  Evt. virksomhed

  Tilvalg (forudsætning for garanti*)
  Ja-tak, jeg ønsker årligt serviceeftersyn af min nye rottespærre (kr. 900,- inkl. moms.)

  Eventuelle bemærkninger

  Vi monterer rottespærrer i alle byer på Fyn, herunder Odense – Svendborg – Middelfart – Nyborg – Kerteminde – Faaborg og Ringe

  Top